MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające...
fot. pixabay.com/zapach_bzu

Jak ugotować bób? Przetestuj sprawdzoną metodę na krzepkie warzywo. Oto zdrowa przekąska na lato

Liść laurowy

Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające smak i osłabiające fermentację warzywa w żołądku. Jeśli dodasz liść laurowy do gotującego się bobu, lepiej go strawisz.

Zobacz również

Bezbarwni Zieloni przegrali 0:1 z Legią. Tak nie można wyglądać w "meczu o życie"

NOWE
Bezbarwni Zieloni przegrali 0:1 z Legią. Tak nie można wyglądać w "meczu o życie"

Wapienne. Aktor Lech Dyblik zaśpiewał w uzdrowisku

Wapienne. Aktor Lech Dyblik zaśpiewał w uzdrowisku

Polecamy

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna