MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste...
fot. pixabay.com

Jak wędzić ryby? Można na zimno albo na gorąco. Dowiedz się, jakiego drewna użyć do wędzenia ryb i wypróbuj na na działce

Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste i jędrne, o mało zwięzłej konsystencji oraz lekkim dymnym zapachu.

Zobacz również

Piękna reklama koszykówki w wykonaniu Trefla Sopot. Hala szalała z radości

Piękna reklama koszykówki w wykonaniu Trefla Sopot. Hala szalała z radości

Słowenia - Serbia NA ŻYWO. Bałkańska walka o wyjście z grupy. Gdzie oglądać?

Słowenia - Serbia NA ŻYWO. Bałkańska walka o wyjście z grupy. Gdzie oglądać?

Polecamy

Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

HIT DNIA
Czy kebab jest zdrowy? Dietetyk wyjaśnia

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w małopolskim

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w małopolskim