MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynata na ostro: połącz 4 łyżki brązowego cukru z 2...
fot. Elflyingj/pixabay.com

Jaka marynata do mięsa na grilla, a jaka do warzyw? Sprawdź przepisy na marynaty do karkówki, kurczaka, żeberek, ryby, tofu i grzybów

Marynata do żeberek

Marynata na ostro: połącz 4 łyżki brązowego cukru z 2 łyżkami octu winnego, dodaj 1/2 szkl. oliwy z oliwek, 1/2 szkl. wody i przyprawy: 1/2 łyżeczki mielonego ziela angielskiego, po 1/4 łyżeczki zmielonych goździków i suszonego tymianku, oraz małe, drobno posiekane jabłko. Gotuj na małym ogniu przez 5 min i ostudź.

Zobacz również

Nie tak to miało wyglądać. Kolejna porażka ekipy z Opolszczyzny

Nie tak to miało wyglądać. Kolejna porażka ekipy z Opolszczyzny

Noc Muzeów w Muzeum imienia Orła Białego w Skarżysku. Wiele atrakcji! (ZDJĘCIA)

Noc Muzeów w Muzeum imienia Orła Białego w Skarżysku. Wiele atrakcji! (ZDJĘCIA)

Polecamy

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Hulajnoga elektryczna. Czy wiesz gdzie powinieneś zaparkować?

Hulajnoga elektryczna. Czy wiesz gdzie powinieneś zaparkować?

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii